Bilgi veriri misiniz

561 görüntülenmeErciyes Üniversitesi

Eğitimi,ulaşım koşulları, yurt, vs.nasıl

Alperen Durmaz Cevaplanan soru Ağustos 3, 2020

Merhabalar, Erciyes Üniversitesi dördüncü sınıf öğrencisiyim. Okulumuz çok kaliteli hocaları barındırmakla birlikte bilgi ve yorumlarını öğrenciye aktarmakta yetersiz kalan hocalara da sahip. Hukuk Fakültesi’nde bir süre sonra kendi kendinize öğrenmeyi de öğreniyorsunuz. Genel manda eğitiminin ve imkânlarının iyi olduğunu söyleyebilirim.

Okulumuza ulaşım çok rahat. Kampüsün içinde tramvay durağı da mevcut. İki durak mesafede Yurtlar Bölgesi var burada hem Kyk’ ya ait hem de özel yurtlar var. Talas’taki öğrenci evlerinden yürüyerek, bahar ve yaz aylarında ücretsiz olarak belediyeye ait bisikletlerle veya cüzi fiyata taksiyle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Dört kişi anlaşıp aylık taksi kiralayan arkadaşlarımız dahi var. Talas ve ikinci kampüsümüzün bulunduğu 15 Temmuz Caddesi çok işlek bir yer, pek çok kafesi ve birbirinden güzel üniversite kütüphaneleri, spor salonları vb pek çok imkân var. Şehir merkezine ulaşım da gayet kolay.

Ayrıca Kayseri demiryollarının tam ortasında bulunan bir şehir. Dolayısıyla arkadaşlarınızla Adana, Ankara, Mersin, Eskişehir gibi şehirleri kolaylıkla ziyâret edebilir Doğu Ekspresiyle de güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Alperen Durmaz Cevaplanan soru Ağustos 3, 2020
1 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.