24 k sıralama ile Atatürk üniversitesi nasıl?

1.01K görüntülenmeAtatürk Üniversitesi

merhaba ben bu sene yksde 24k sıralama yaptım. Yaşadığım şehir Erzurum, Atatürk üniversitesinde hukuk seçeceğim ama aklımda sorular var. Hukuk nerede okuduğunun pek önemi var mı ya da fakülteler arasında büyük bir fark var mı ?

Betul Cevaplanan soru Temmuz 30, 2020

Merhabalar,

Tebrik ederim öncelikle, çok güzel bir sıralama. Benim de tercih yaparken sorduğum belli başlı sorulardan biriydi ama şunu diyebilirim ki Istanbul, Ankara gibi belli başlı üniversiteler olmadıktan sonra diğer tüm üniversiteler hemen hemen aynıdır. Üstelik Erzurum sizin de bildiğiniz gibi gelişmiş bir büyükşehir olduğu için akademisyenlere, eğitimlere, seminerlere ulaşmakta sıkıntı çekmiyoruz. Üstelik hocalarımızın çoğu Ankara, İstanbul gibi büyük üniversitelerden mezun olmuş, doktoralarını vs. tamamlamış kişilerdir. Derslerde kullanılan kaynaklar da hemen hemen diğer üniversitelerle benzerlik göstermektedir. Evinizin Erzurum’da olması hasebiyle de artısı vardır. Kolaylıklar diliyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir. 🙂

Betul Cevaplanan soru Temmuz 30, 2020