ben sabahattin zaım hakkında genel bılgı .

658 görüntülenmeİstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

ben sabahattin zaım hakkında genel bılgı akademık kadrosu yurtdışı olanakları hakkkında bilgı alacaktım ve yatay geçiş imkanı var mı 1. sınıf sonunda ? bir de okuyan öğrenciler gerçekten memnun mu memnunsa hangi olanaklarından memnun ? diğer vakıf üniversitelerinden farkı nedir ? avantajları ve dezavantajları neler ? şimdiden teşekkürler.

Orhan KOC Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020

Merhaba, okulumuz kadrosu alanında yetkin hocalardan oluşuyor ancak size tavsiyelerimden biri hocaların akademik başarıları göz önüne alınırken hocaların anlatım tarzlarını da araştırın bunu da en iyi öğrencilerden öğrenirsiniz. Okulumuz bünyesinde prof hocalarda bulunuyor ama bazılarının anlatım tarzı pek güzel olmayabiliyor benim açımdan böyle. Genel olarak baktığımızda eğitim kalitesi iyi diyebilirim. Hatta İstanbul Üniversitesi bünyesinde öğretim görevlisi olan hocalarımız da bulunuyor Abdurrahman Eren, Abdurrahman Savaş gibi. Sınavlar açısından çok kolay diyemem beklemediğiniz notları almaya hazır olun derim. Yatay geçiş bulunuyor ve birinci sınıf sonunda İstanbul Üniversitesi’ne geçiş yapan arkadaşımız da var diğer üniversitelere geçiş yapan arkadaşlarımız da bulunuyor. Memnunluk kişiden kişiye değişir kampüsü olan bir üniversite bu yüzden üniversiteye geldiğinizi anlıyorsunuz ama bize özel olarak Hukuk Fakültesi binası bulunmuyor. Kütüphanesi gerçekten çok güzel hatta Okulun en güzel yeri diyebilirim. Hukuk Fakültesi Halkalı kampüsünde Halkalı’ya haritadan bak derim 🙂 Eğer imkanın varsa okula gidip kendin bakmanı öneririm çünkü okuldan ne beklediğini en iyi yerinde görerek anlarsın. Ulaşım kimine göre sıkıntılı kimine göre çok iyi nerde oturacağına bağlı. Aşırı sosyal bir okul diyemem son olarak bu okulu düşünüyorsan iyice bak derim kimlere ait nasıl bir kesime daha çok hitap ediyor iyice araştır beklentilerinin ne kadarını karşılayacağını biraz daha iyi anlarsın

Orhan KOC Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020