Tam burslulukta kesinti oluyor mu

509 görüntülenmeÇankaya Üniversitesi
  1. tam burslu olarak yerlesmeyi onerir misiniz
Merve Elif Ekinci Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020

İlk öncelikle merhaba, ÖSYM tarafından yapılan sınav sonucu üniversitemizi burslu veya indirimli olarak kazanan öğrencilerin bursları veya indirimleri hiçbir koşulda kesilmez. Bu bilgiyi üniversitemizin sayfasında da bulabilirsiniz. Üniversitemizin akademik kadrosu gayet iyidir ve hocalarımız kendi alanlarında başarılı olmuş kişilerdir. Yıllık sisteme sahibiz bu yüzden yılda vize ve final olmak üzere 2 sınava giriyoruz. Ancak finalden 60 alma ve vize ile finalin ortalamasının 50 olma koşulu mevcut. Eğer bu koşul gerçekleşmezse de büt imkanı var, yaz okulu yok. Bütten de 60 almak gerekiyor. Şuan hukuk fakültesi Balgat kampüste yeri merkezi olarak, ulaşım açısından iyi ancak kampüs ortamı bulamazsınız. Ama eğer tercih yaparsanız seneye yani siz 2.sınıftayken yeni (merkez) kampüse geçilmiş olacak. Uzak bir mevkide ancak orasının da kampüs ortamı iyi. Bu bilgileri göz önünde bulundurarak tercih yapabilirsiniz. Kolay gelsin, hakkınızda hayırlısı olsun. 🙂

Merve Elif Ekinci Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020