Üniversite Hakkında

687 görüntülenmeÇankaya Üniversitesi

Üniversite yönetimi ve öğrenci işlerinin çok problemli olduğunu duydum. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

nihal Cevaplanan soru Temmuz 30, 2020

İlk öncelikle merhaba, üniversite yönetimi problemli değil ancak pandemi döneminde öğrenci işleriyle bazı iletişim kopuklukları yaşandı. İletişim kopukluğunun sebebi ise sınav notlarıyla alakalıydı. Biz normalde yıllık sistemiz ancak pandemi dönemine has, üniversitemiz isteyen öğrenciler için SC/UC puanlama sistemini ekledi. Ancak okulda olamadığımız için ve ilk defa karşılaştığımız bir sistem olduğu için bazı iletişim kopuklukları yaşandı. Ama ilgili öğrenciler konuşarak ve durumun üstüne düşerek o iletişim kopukluğu halloldu.

Merve Elif Ekinci Cevaplanan soru Temmuz 30, 2020

Merhabalar. Öncelikle öğrenci işleriyle diğer üniversitelere nazaran daha iyi ileşimimiz mevcut.  İleşime geçtiğinizde sorunuza açık bır cevap alabılırsınız. Bir problem olduğunu yardımcı olurlar. Yönetim ile ilgili de hocalarımız öğrenci yanlısıdır fakat her üniversitede olabilecek şekilde anlaşmazlıklar iletişimsizlikler oluyor. Tek sıkıntımız yönetimin yeri geldiğinde bizi kale almaması. Bir sıkıntı olduğunda ki bu özellikle ücretler hakkında herhangi bir şekilde söz hakkı tanınmıyor itirazlarımız gözardı ediliyor. Kısaca bu şekılde durum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Başarılar

nihal Cevaplanan soru Temmuz 30, 2020