Üniversitenin ikinci öğretimi hakkında yardım ?

1.43K görüntülenmeİstanbul Üniversitesi

ikinci öğretim derslerinde saat uyuşmazlığı olursa diğer derslere nasıl girilir, devamlı girilebilir mı, bir eksisi var mıdır veya Marmara üniversitesi sırf ikinci öğretim okumamak için tercih edilir mi?

hatununlu Yeni yorum gönderildi Ağustos 27, 2021

İstanbul Hukuk’ta ilk yılımda ikinci öğretim öğrencisiydim ve akşam derslerinin ciddi anlamda keyifli geçtiğini söyleyebilirim. Hocalar bakımından kürsü dışında fark yoktu. İlk yılınızda derslerinize asılırsanız birinci öğretime geçebilirsiniz ama ikinci öğretimin o güzel enerjisinden sonra bunu çok isteyeceğinizi sanmıyorum. İstanbul Hukuk’ta ikinci öğretim başkadır 🙂

Merhabalar

Okulumizdaki ikinci öğretim ve birinci öğretim hocalarimiz genelde aynıdır. Derslerde devam sorunu olmadığı için yoklama alinmamakta bu nedenle istediğiniz derse yada kürsüye girebilirsiniz. Hiçbir hocamız birinci öğretim yada ikinci öğretim olduğunuza bakmaz. Hocalarımızın genellikle aynı olmasi nedeniyle konularda aynı konu üzerinden gitmektedir.

Muhammed Furkan KIZILATEŞ Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi Temmuz 31, 2020

Çoooook teşekkürr ederimm yardım için ?