34k ile en ideal HUKUK

703 görüntülenmeAtatürk Üniversitesi

34k sıralamam var Sıralamam olduğu civarlarda en iyi hukukun Atatürk’te olduğunu buldum. Ama şöyle bir sıkıntı var tercih yaparken Atatürk yazdım ama olaki gelmez diye altına Gaziantep yazdım onunda altına Atatürk ikinci öğretim yazdım. Aslında direk Atatürkleri yazacaktım ve kafam rahat edecekti ama ikinci öğretim aklımı bulandırdı. Kısaca soracağım şudur siz direk altına da ikinci öğretim Atatürk yaz sende Atatürkte mi oku diyorsunuz yokta Gaziantep de olur mu diyorsunuz veya 34k sıralamam var 36k Atatürk hiç mi gelmez?

Betul Cevaplanan soru Ağustos 6, 2020

Merhabalar,

Öncelikle sıralaman için tebrik ederim 🙂 Ben geçen yıl 37 binle ikinci öğretimine girdim. 39 binle kapattı yanlış hatırlamıyorsam birinci öğretim de 36 bin gibi bir sıralama ile kapatmıştı yani umut var 🙂

Dahası, Gaziantep Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesinin kıyaslanması yapıldığında birçok konuya bakmalısın bence. Öncelikle birisi yıllık birisi dönemlik sistemle eğitim veriyor. (Yıllık olması daha zor olabilir.) Şehirler de birbirinin aynısı degil. Benim sana naçizane tavsiyem, ikinci öğretim ve birinci öğretim olmak arasında eğitim açısından hiçbir fark olmadığı için üniversiteleri kıyaslayıp düşünmen. Eğer Atatürk’te karar kılarsan ikinci öğretimi Gaziantep in önüne yazmaktan çekinme. Her bir tercihini bireysel olarak dusun ve sonra ikişer olarak kıyasla. Asla üçer üçer degil. Son olarak, sıralamaların değişebileceğini de unutma 🙂

Bu sitenin arama kısmına Atatürk yazarsan ikinci öğretimle ilgili de cevapladigimiz bir soru da var. Oraya bakarak farkları görebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişizdir, tekrar tebrik ederim 🙂 Kolay gelsin 🙂

Betul Cevaplanan soru Ağustos 6, 2020
2 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.