Merak ettiklerim

566 görüntülenmeGalatasaray Üniversitesi

1- Öncelikle Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanabilmek için nasıl bir çalışma programı izlenilmeli orta bir temel ile 11-12 de 2 yıllık düzenli çalışma ile kazanılabilir mi

2-Okula başladıktan sonra elde edebileceğimiz burs imkanları neler

KursatUcuncu Cevaplanan soru Ağustos 4, 2020

Merhaba,

1) Galatasaray Hukuk için bildiğiniz gibi çok iyi bir derece yapmak gerekiyor. Bunun için de lise 1’den itibaren dersler çok iyi takip edilmeli. 11. sınıf ise bu anlamda çok belirleyici oluyor. 11. sınıftan itibaren sınava yönelik olarak sıkı bir çalışma dönemine girilmeli. Galatasaray Hukuk için çalışma yöntemini içeren bir video YouTube kanalında yayınlandı,daha detaylı olarak oradan faydalanabilirsiniz. Ancak şunu söyleyebilirim ki temeli iyi atmış bir kişi 11 ve 12. sınıfta sıkı bir çalışmayla başarıya ulaşabilecektir.

2) İlk 100’e girildiği takdirde KYK, normal burs miktarının 3 katı burs imkanı sağlıyor. Onun dışında iyi bir derece yapıldığı için çeşitli vakıf ve derneklerden burs imkanları doğabiliyor. Okulumuz da ayrıca sınırlı sayıda öğrenciye Yemek Bursu olarak kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak veriyor. Kısaca çok çeşitli burs imkanları oluyor.

Galatasaray Hukuk 3 yabancı dil eğitimi, güçlü akademik kadrosu, konumu gibi yönlerden farklı bir üniversite ve bölüm. Okurken dahi bu farka şahit oluyorsunuz. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

KursatUcuncu Cevaplanan soru Ağustos 4, 2020