Sayısaldan dönmek

667 görüntülenmeİstanbul Gedik Üniversitesi

Merhaba, ben aslında tüm okul zamanı boyunca matematik aşığı birisiydim. Notlarım da hep yüksekti. Türkçeden de genel olarak ortalama notlar alan ama hep o takıntılı hocalara gelen tip oldum. Bu yüzden de çok sevemedim. Ama ne olacağıma hiçbir zaman karar veremedim hala veremiyorum. Sayısalcı olarak girdim sıralamamla ortalama yerler oluyor. Eşit ağırlıkta da 35 bine girmişim. Okuyup okuyamayacağımdan veya kazanıp kazanamayacağımdan emin değilim fakat biraz sıkıp çalışıp okuduktan sonra rahatlayabilirim diye düşündüm. İş imkanı olduğu için. Ama aslında hiçbir fikrim yok. Kısacası kafam çok karışık. Uzun uzun da yazdım burdan da belli zaten kusura bakmayın. Olur mu olmaz mı yapılabilir mi kararsızım sadece.

Selin Cevaplanan soru Ağustos 1, 2020

Çok teşekkür ederim peki bu üniversite hakkında bilgi alabilir miyim acaba ? Hukuk fakültesi yeni açılmış sanırım. Kadrosu nasıl, eğitimi nasıl acaba ? Bir de biraz anlayamadığım bir konu var. İngilizce okunmuyor ama üniversitelerin %30 gibi bir şeyleri ingilizce oluyor. Ve bu da iş konusunda avantaj oluyor ne kadar yüksek ise. Bunun gibi bir şeyler duydum ama bilmiyorum dediğim gibi. O ne oluyor ve bu üniversitede nasıl ?

Selin Cevaplanan soru Ağustos 1, 2020

Merhaba Selin. Ben de lise hayatım boyunca sayısal gördüm. Sınava da sayısal dan hazırlanıp girdim. Tercih edeceğim sene mf sıralamam da fena degildi . Tm sıralamam da hukuk gelebilcek  bir sıralama idi. Inan ki senin şu an ki  ruh halini cok iyi anlıyorum . Ben bu kafa karışıklığı içinde hocalarımdan yardim aldım. Sınav sonucumu hocam gördüğümde sen bu netleri yaptıysan doğuştan tm cisin demişti 🙂 Hocamin bu lafından sonra hukuk fakültesini tercih edeceğime tam olarak emin olmuştum .  Sana tavsiyem seni tanıyan öğretmenlerinden yardim al. Şu an hukuk fakültesini tercih ettiğimden dolayı pişman degilim ,mutluyum hatta . Ama bir bolumu  sirf iş imkanlarından dolayı tercih etmen yararina olmaz diye düşünüyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Velhasıl kelam bu durumun  içinden çıkamıyorsan  seni tanıyanlardan yardim al ,bu sene tercih etmek zorunda isen tabi .

rvd Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020