Yurt ulaşım

511 görüntülenmeTürk-Alman Üniversitesi

Yurtlar okula kaç dk uzaklıkta? Yakınlarda tutulacak evler var mı? Genel fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim

Fidan Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020

Okula ait bir yurt yok şimdilik ama planlaması yapıldı okulun genel tanıtım videosunda görebilirsiniz. Yurt için 2021 yılı tarih olarak verildi, kız ve erkekler için lisans ve lisansüstü programları öğrencileri için yurt yapılacak. Kyk Anadolu Hisarı Kız Öğrenci Yurdu Okula yaklaşık 45 dakikalık(toplu taşıma ile) mesafededir. Bazı erkek öğrenciler Kyk Mimar Sinan erkek öğrenci yurdunda kalıyor. Konum olarak bu yurt pek yakın sayılmaz. Bunun yanı sıra okula yakın olarak Beykoz Kavacıkta kız ve erkekler için özel yurt bulunmakta ayrıca okulumuz kız öğrencileri 29 Mayıs Üniversitesi kız yurdunda(özel) da kalabiliyor. Öğrencilerin bir kısmı okula ringler ile 15-20 dakikalık mesafede olan Beykoz Kavacık’ta apart veya öğrenci evlerinde kalıyor. Bir kısmı da okula 5-10 dakikalık mesafede ya da yürüme mesafesinde olan Beykoz merkezdeki evleri tercih ediyor. Fiyat olarak 1300-1500 tl aralığını verebilirim ama tabii ki fiyatların daha düşük veya yüksek olması mümkün.

Fidan Cevaplanan soru Temmuz 31, 2020
1 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.